FI / EN / SE

Remarkably Good Patches!

Turun Haalarimerkki Oy Ltd is a privately owned supplier of high-quality, embroidered textile patches. We are prepared to deliver even large orders quickly at the best possible price combined with a high-quality result.

In addition to remarkably good service, we offer competitive prices for our top-quality products. First-rate patches and accurate deliveries combined with excellent, customer-oriented service make us a remarkably good company with which to do business. Our expertise and experience guarantees the best possible results. We respond quickly to your request for a quote and ensure that your order is delivered according to the agreed schedule. We utilized the latest technology that allows us to deliver even large batch orders quickly with top-rate results.

We specialize in supplying patches for overalls for student organizations; indeed our remarkably good overall patches are visible at the largest student events in Finland. Our customers include not only companies, organizations and associations, but private persons as well.

Haalarimerkit

Hinnasto yleisimmille brodeeratuille merkeille

  • Hinnat kappalehintoja saman merkin kerralla valmistettaville erille. Hintaa laskettaessa merkin koko pyöristetään taulukon kokoluokkaan. Millimetrikoot ovat kokoluokkien suosituskokoja, mitat ovat täysin vapaasti valittavissa. Kokoluokkien rajoilla olevat koot pyöristetään ylöspäin.
  • Hinnat sisältävät kaikki merkkien valmistuksesta aiheutuvat kulut asiakkaan valmiista aineistosta. Emme peri erikseen ohjelmointimaksua tms. Mallimerkin valmistus kuitenkin edellyttää aina sitovaa tilausta, jonka peruminen ilman kuluja ei ole mahdollista. Veloitus aina vähintään 50 kpl:n tilausta vastaava kokonaissumma.
  • Käsin piirretyn tai ei-valmiin aineiston osalta teemme merkeistänne mielellämme erillisen tarjouksen.
  • Kannattaa huomioida, että tietyt puolikkaat sadat, kuten 150 kpl tai 250 kpl, eivät usein ole järkeviä tilausmääriä astetta isomman kappalemäärän tullessa jo kokonaishinnaltaan edullisemmaksi.
  • Myös yllä olevaa viitteellistä hinnastoa isommille valmistusmäärille annamme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksemme.

Hintalaskuri

Patch title
Optional title for the patch.
Patch shape
Size


Amount
kpl


Price per patch

Total

Add a patch design (for ex. jpg, png, pdf):
Transfer material and add to quote

Merkin koon laskeminen

Hintalaskuri laskee automaattisesti merkille kappalehinnan merkin mittojen ja kappalemäärän perusteella. Täysin pyöreässä merkissä kyse on luonnollisesti halkaisijasta ja muun muotoisissa merkeissä leveydestä ja korkeudesta mitattuna äärimmäisistä kohdista.

 

Pyöreä kangasmerkki

Halkaisija on pyöreän merkin suurin mitta.

 

Suorakulmio tai muun muotoinen merkki

Haalarimerkistä voidaan tehdä minkä muotoinen tahansa. Leveys ja korkeus mitataan merkin ulommaisista kohdista. Hintalaskurin laskema hinnaston koko/hintaluokka on tällöin leveyden ja korkeuden keskiarvo: (leveys + korkeus) / 2.

Vinkkejä merkkien suunnitteluun

1) Tilaa merkit hyvissä ajoin. Laadukkaat merkit eivät synny kiireessä. Suunnittelutyö vie oman aikansa, ja vaikka brodeerauskoneita onkin mahdollista ajaa eri nopeuksilla toimitusaikojen lyhentämiseksi, emme tee koskaan kompromissia lopputuloksen laadun suhteen.

Kannattaa siis toimia hyvissä ajoin saadaksesi parhaat merkit parhaaseen hintaan. Lopullinen kappalemäärä on mahdollista vahvistaa vasta valmiin merkin näytekuvan hyväksynnän yhteydessä (kunhan tilausmäärä on vähintään 50 kpl), joten tilaus kannattaa tehdä heti, kun merkkinne design on selvillä, vaikka tarkka kappalemäärä varmistuisi hieman myöhemmin. Tällöin jää enemmän aikaa mahdolliselle yksityiskohtien hiomiselle juuri toivomiksenne.

2) Tilaa mieluummin hieman liikaa kuin liian vähän merkkejä. Yhdellä kerralla tilattu hieman suurempi merkkierä tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin kaksi erikseen tilattua pienempää erää. Kappalemäärän osalta kannattaa myös huomioida, että tietyt puolikkaat sadat, kuten 150 kpl, eivät ole hintansa puolesta järkeviä kappalehinnan pudotessa seuraavan täyden sadan kohdalla niin paljon, että esimerkiksi 200 kpl on jo edullisempi kokonaishinnaltaan kuin 150 kpl.

3) Käytä riittävän suurta tekstiä designissa. Tavallisesti suosittelemme, että tekstin korkeus olisi valmiissa merkissä vähintään noin 5–6 mm, jotta teksti pysyisi selkeänä ja helposti luettavana langalla toteutettuna. Fontiksi kannattaa valita mahdollisimman selkeätyylinen fontti. Fonttityyleistä normaalin korkuiset, päätteettömät ja lihavoidut fontit toimivat paremmin kuin fontit, joiden kirjaimet ovat kapeita ja korkeita. Fonteissa kannattaa yleensä välttää ohuen, erivärisen ulkoviivan (outline) käyttöä, mikäli teksti on pientä. Kannattaa mieluummin valita hieman suurempi kontrasti tekstin ja taustan välille, mikäli teksti ei ilman ulkoviivaa muuten erottuisi.

4) Mitä yksinkertaisempi, sitä näyttävämpi lopputulos. Suhteellisen monimutkaisetkin yksityiskohdat ovat mahdollisia brodeeratuissa merkeissä, mutta usein yksinkertainen ja näyttävä toteutus tuottaa parhaimman lopputuloksen. Langalla brodeeratut merkit ovat kolmiulotteisesta luonteestaan johtuen jo itsessään erittäin näyttäviä tulosteisiin tai painotöihin verrattuna, joten lopputulos on edustava, vaikka itse design olisi hyvinkin pelkistetty.

5) Vältä erittäin pieniä yksityiskohtia, ohuita viivoja ja väriliukuja. Nekin voidaan tarvittaessa toteuttaa, mutta normaalisti langalla brodeerattuna kyseiset elementit eivät välttämättä näytä hyviltä. Ohuita reunaviivoja (outline) niin graafikassa kuin teksteissä kannattaa välttää mikäli se on mahdollista. Normaalihintoihin sisältyy yhdeksän erivärisen langan käyttö brodeerauksessa.

6) Suuret kontrastit toimivat langalla ja kankaalla hyvin. Kannattaa siis valita kirkkaita sävyjä tummalle taustalle tai tummia sävyjä kirkkaalle taustalle. Kuitenkin, jos mahdollista, kaikkein suurinta kontrastia eli valkoista mustalla olisi hyvä välttää. Musta valkoisella tosin toimii hieman paremmin. Varsinkin valkoinen brodeeraus mustalla pohjalla voi tietyissä tilanteissa näyttää hieman karkealta suuren kontrastin takia. Senkin tekeminen toki onnistuu, ja osittain kyse on vain makuasiasta.

7) Mikäli merkkiin tulee paksu päärmätty/saumattu reunus, kannattaa reunaan jättää hieman tyhjää tilaa reunukselle. Yleensä muutenkin (reunuksesta huolimatta) hieman ilmavampi design näyttää paremmalta kuin täyteen ahdettu merkki. Lisäksi erityisesti pyöreissä merkeissä kannattaa välttää reunuksen lähellä ylimääräistä ulkokehää tai reunaviivaa varsinaisen reunan lähellä. Päärmätty/saumattu reunus tehdään eri vaiheessa kuin muu merkki, jolloin se ei täydellisesti kohdistu muuhun designiin nähden. Pyöreässä merkissä ulkokehän ylimääräinen reunaviiva korostaa tätä, mistä syystä millimetrin osienkin heitto saattaa pistää tarkkasilmäisen silmään.

8) Merkin muoto ei vaikuta hintaan, mutta pyöreä tai suorakulmio on huomattavasti helpompi ommella vaatteeseen kuin vaikkapa lumihiutaleen ääriviivojen mukaan laserleikattu merkki.

9) Hyödyntäkää osaamistamme ja ammattitaitoamme. Kysykää meiltä rohkeasti vinkkejä ja apua suunnitteluun. Nettisivuillamme voitte myös katsoa kuvia aiemmin valmistetuista merkeistä. Toisten asiakkaiden merkkejä emme toisille tietenkään tee, mutta aiemmista merkeistä saa käsityksen siitä, mikä toimii brodeeratuissa merkeissä.

10) Merkit ovat ennen kaikkea hauska ja positiivinen asia. Suunnitellaan siis kokemuksemme avulla yhdessä teille hienoja merkkejä!

Valinnat ja värisävyt

• Hintaan sisältyy jopa 9 erivärisen langan käyttö brodeerauksessa, tämän määrän ylittävistä lisälangoista kappalehintaan lisätään +0,05 €/väri.

• Hintaan sisältyy merkin kääntöpuolelle valinnan mukaan siisti musta tai valkoinen erittäin ohut fleecekangas, joka peittää kääntöpuolen ompeleet. Vaihtoehtoisesti suurikokoisissa merkeissä oletuksena käytettävä PVC-vinyylikääntöpuoli myös onnistuu samaan hintaan fleecekankaan sijaan.

• Hintaan sisältyy merkin reuna joko päärmättynä eli saumattuna tai muotoon laserleikattuna.


Värisävyt

Ensisijaisesti valitsemme mielestämme parhaiten merkkiinne sopivat kangas- ja lankavärit lähettämänne kuvan pohjalta. Tietokonenäytöltä värisävyjen määrittäminen ei kuitenkaan onnistu absoluuttisen tarkasti, sillä eri tietokoneilla värisävyt näyttävät erilaisilta ja eivät siten välttämättä tarkasti vastaa kyseisen kankaan/langan väriä luonnossa.

Jos värien on oltava erityisen tarkasti tietyn sävyiset, voitte halutessanne toimittaa meille kirjeitse fyysisen värisävynäytteen (esim. valmis kangasmerkki tai painettu logo), jonka avulla määritämme haalarimerkissä käytettävän pohjakankaan ja lankojen värit vastaamaan mahdollisimman lähelle juuri toivottua sävyä. Normaali värivalikoimamme kattaa yli 200 eriväristä pohjakangasta sekä yli 400 eriväristä lankaa.

Mikäli kuitenkin olette graafisen alan ammattilainen ja tiedätte haluamienne värien Pantone (PMS) -värisävyarvot, saamme värit kohdalleen niiden avulla. Käytössämme on Pantone Solid Color System -järjestelmän Pantone solid coated (esim. PMS 123 C) ja Pantone solid uncoated (esim. PMS 123 U) -värijärjestelmät. Lankavärien Pantone-vastaavuudet on määritetty 45 asteen kulmasta katsottuna valaistuksen värilämpötilan Kelvin-luvun ollessa 4100K.

Huomioittehan Pantone-värien suhteen kuitenkin, että tietokoneruudulta katsotut Pantone (PMS) -väriarvot ovat hyödyttömiä värien määrityksen kannalta, eikä niitä tule käyttää, sillä Pantone-väriarvot on suunniteltu katsottavaksi ainoastaan fyysisestä painetusta värikartasta. Pantone-värisävyt soveltuvat yleensä käytettäväksi vain yrityslogoissa ja muussa mainostoimistomateriaalissa.

Erikoistekniikat

Silitettävä liimapinta kääntöpuolelle: kappalehintaan lisätään +0,03 € x merkin kokoluokka.

Itsekiinnittyvä stick-on-tarraliimapinta kääntöpuolelle: kappalehintaan lisätään +0,04 € x merkin kokoluokka.

Velcro-tarrapinta kääntöpuolelle: kappalehintaan lisätään +0,07 € x merkin kokoluokka. Velcro-tarrapintaisia merkkejä tulee käsitellä varoen, sillä karhea ja terävä tarrapinta herkästi voi vahingoittaa toisia merkkejä.

Velcro-tarrapinta kääntöpuolelle ja merkin muotoinen Velcro-vastakappale: kappalehintaan lisätään +0,20 € x merkin kokoluokka.

Magneettipinta kääntöpuolelle: kappalehintaan lisätään +0,30 € x merkin kokoluokka.

Metallilangan käyttö brodeerauksessa: (kulta, hopea, kupari/pronssi, punainen, sininen, vihreä, harmaa) +10–45 % merkin kappalehintaan.

Neonsävylangan käyttö brodeerauksessa: +5 % per neonväri merkin kappalehintaan. Neonsävylangoista suosittelemme käyttämään vain vihreitä ja pinkkejä sekä oranssia lankaa. Muissa sävyissä ero normilankaväreihin on käytännössä olematon.

Pimeässä hohtavan langan käyttö brodeerauksessa: +30–300 % merkin kappalehintaan. Hinta vaihtelee suuresti. Mielellämme laskemme teille tilauskohtaisen tarkan hinnan. Langat ovat päivänvalossa käytännössä valkoisia.

3D-tekniikan käyttö brodeerauksessa: +10–45 % merkin kappalehintaan.

• Koko merkin täyttäminen langalla (=100 % täyteen brodeeraus): +15–25 % merkin kappalehintaan.

• Huipputarkan erikoistekniikan käyttö brodeerauksessa: +70 % merkin kappalehintaan.

• Pohjakankaana normaalin kankaan sijasta: satiini +5 %, huopa +5 %, sametti +10 %, heijastinkangas +100 % merkin kappalehintaan. Saatavana tilauksesta myös keinonahka eri väreissä. Pyydä merkistä erikseen hinta-arvio.

• Tarvittaessa brodeerattujen merkkien koot jopa yli 40 cm:iin asti. Pyydä merkistä erikseen hinta-arvio.

• Käytössämme on myös monia muita erikoistekniikoita. Teemme parhaamme toteuttaaksemme mahdolliset erikoistoiveenne merkkeihin liittyen. Pyydä toteutuksesta erikseen hinta-arvio.

• Oikeanväristä ompelulankaa merkkien kiinnittämiseen. Lisäpalveluna merkkitilauksen yhteydessä tarjoamme 5000 m avaamattoman rullan samanväristä korkealaatuista brodeerauslankaa, kuin itse merkissä on käytetty erikoishintaan 10,00 €/rulla (sis. ALV 24 %).


Yllä esitetyt hinnat ovat esimerkkejä tyypillisistä tapauksista. Tietyissä toteutuksissa erikoismateriaalien hinta voi erota merkittävästikin. Laskemme mielellämme erikseen juuri teidän merkillenne kappalehinnan toivomallanne toteutuksella.

Aineiston lähetys

Aineiston voitte toimittaa mieluiten digitaalisessa muodossa (yleisimmät kuvaformaatit, kuten jpg gif tif png) joko tarjouspyynnön yhteydessä tai sähköpostitse. Aineiston ei tarvitse langalla brodeerattua merkkiä varten olla painokelpoista; yksityiskohtien erottuminen kuvasta riittää.

Luonnollisesti meille myös postitse lähetetty valmis kangasmerkki, paperioriginaali tai piirroshahmotelma käy.

Lisätilaukset

Säilytämme tilaustiedot kaikista merkeistä, joten jatkossa mahdolliset lisätilaukset samanlaisista merkeistä onnistuvat vaivatta vuosienkin päästä. Nopeimmin aiemman tilauksenne löydämme, mikäli lähetätte meille aiemmin sähköpostitse lähettämämme mallimerkin kuvatiedoston uudelleen nimeämättömänä.

Yksinkertaiset muutokset aiemmin tilattuun merkkiin (vuosiluvun muutos, pohjakankaan värin vaihto tms.) pystymme myös tekemään suoraan ohjeidenne perusteella eli uutta kuvaa emme välttämättä tarvitse.

Hintamme ovat aina samat riippumatta siitä, onko samaa merkkiä tehty aiemmin, sillä emme peri erikseen mitään aloitus-, ohjelmointi- tai muuta vastaavaa maksua. Jokaisen merkkierän valmistuksen yhteydessä brodeerauslinja ohjelmoidaan uudestaan, ja hintaan vaikuttaa ainoastaan samalla kerralla valmistettava merkkimäärä.

Korkea laatu

Haluamme tarjota parhaat mahdolliset merkit, joten lopputuloksen laadun suhteen ei tehdä koskaan kompromissia. Arvioimme jokaisen asiakkaan kohdalla merkin toteutustavan erikseen parhaaksi mahdolliseksi ja suosittelemme suosittelemme sopivaa toteutusta merkille, jotta lopputulos olisi tarkka ja laadukas.

Käytössä on parhaat mahdolliset teollisuuskäyttöön suunnitellut kankaat ja laadukkaat korkeakiiltoiset rayon-langat. Merkit valmistetaan uusimmilla japanilaisvalmisteisilla tietokoneohjatuilla Tajima-brodeerauskoneilla. Valmistusprosessilla on ISO 9001:2008 laatuluokitus.

Tuoteturva

Korkealaatuisiin merkkeihimme sisältyy asiakkaillemme lisäturva, josta korvataan ne merkeistä aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot, joista voimassa olevan oikeuden mukaan on korvausvelvollisuus. Tämä tuo
asiakkaillemme lisäturvaa ja mahdollisesti vapauttaa vastuusta hyvinkin yllättävissä ja ennakoimattomissa tilanteissa. Lisäturvasta on hyötyä varsinkin, jos jaatte merkkejä eteenpäin ihmisille ja jotain poikkeuksellista ja täysin odottamatonta sattuisi. Tuotevastuuvakuutus on toteutettu yhteistyössä Pohjola Vakuutus Oy:n kanssa ja korvauksen enimmäismäärä 1 000 000 euroa.

Yritys

Turun Haalarimerkki Oy - Åbo Halarmärke Ab on Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Yrityksemme on velaton, korkeimman luottoluokituksen omaava vakavarainen osakeyhtiö. Huolehdimme Suomen lainsäädännön mukaisten verojen, sosiaaliturva- ja työeläkemaksujen suorittamisesta ja kuulumme Verohallinnon ylläpitämään ennakkoperintärekisteriin.

Maksutavat

Tavallisesti uusille asiakkaille ja aina yksityishenkilöille maksu etukäteen tilisiirtona. Lähetämme tällöin sähköpostitse pdf-laskun tarvittavine tietoineen maksua varten.

Laskutus isoille yrityksille, kunnille, valtiolle, julkishallinnolle ja asiakassuhteen vakiinnuttua säännölliseksi myös muille rekisteröidyille yhteisöille. Oletuksena saatte tällöin laskun samassa paketissa valmiiden merkkien kanssa ja maksuaikaa tavallisesti 10 tai 14 päivää merkkien lähetyspäivästä tai sopimuksen mukaan.


Mikäli vastaanotatte laskut mieluiten verkkolaskuina (e-lasku), pyydämme ilmoittamaan oheiset tiedot:

- Yrityksenne/yhteisönne verkkolaskutunnus/osoite (esim. FI6012345600078911)

- OVT-tunnus (tarvitaan vain mikäli se on teillä käytössä)

- Käyttämänne verkkolaskuoperaattorin tunnus (välittäjätunnus). Pelkkä
operaattorin nimi ei riitä, tarvitsemme välittäjän varsinaisen tunnuksen
(esim. NDEAFIHH tai 003710948874).

- Yrityksenne/yhteisönne Y-tunnus

Toimitusaika

Noin reilun viikon kuluessa tilausvahvistuksesta lähetämme sähköpostitse näytekuvan valmiista merkistä hyväksyttäväksi. Kokonaistoimitusaika tilauksille sisältäen näytekuvan hyväksynnän on noin 3–5 viikkoa. Aikataulu luonnollisesti edellyttää hyväksynnän saamista näytemerkkiin kohtuullisessa ajassa.

Lisämaksusta (ja toimitustilanteen sen salliessa) tarjoamme kaikkiin tilauksiin myös pikatoimitusta (1–2 viikkoa sopimuksen mukaan).

Normaali toimitusaikataulu takaa toimituksen noin 3–5 viikossa. Toimitusaika on kuitenkin korkeintaan noin 5 viikkoa, joka tulee varmuuden vuoksi aikatauluun aina varata. Mikäli merkit tulee olla perillä ehdottomasti juuri tiettynä päivämääränä, pyydämme ilmoittamaan tästä heti aluksi tilauksen yhteydessä.

Jos tarvitsette merkit ehdottomasti esim. täsmälleen 3 viikon kuluessa, tarjoamme lisämaksullista pikatoimitusta, jolloin takaamme toimittavamme teille merkit varmasti ajoissa haluamananne päivämääränä.

Mikäli merkkejä ei tarvitse takuuvarmasti toimittaa juuri tietyksi päivämääräksi, tuo se meille joustavuutta merkkien tuotantoon ja aikataulutukseen. Vastineeksi normaalista toimitusaikataulusta on myös hinta kilpailukykyinen ja normaalin hinnaston mukainen.

Tuotteiden toimitus

Postin toimitukset alkaen 8,45 €

Toimitusvaihtoehtoina normaalisti valintanne mukaan joko nouto Postista tai pakettiautomaatista tai perille tuotuna. Alla tarkemmat esittelyt näistä vaihtoehdoista. Noudettava Posti Economy on oletustoimitusvaihtoehto, ellei asiakas muuta valitse.

Lähetyksemme kuljetetaan asiakkaillemme 100-prosenttisesti hiilineutraalina Posti Green-palveluna. Jakelun hiilidioksidipäästöjä vähennetään Postin omilla toimenpiteillä. Jäljelle jäävät päästöt kompensoidaan sertifioitujen ilmastoprojektien avulla.

Käytämme vain kotimaisia, kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja pakkauksia lähetyksissämme.

Normaalien vaihtoehtojen lisäksi kuljetus perille asti saatavilla myös Postin kotiinkuljetus -palveluna hintaan 18,95 eur sis. ALV 24 %, jolloin Postilta ollaan erikseen yhteydessä ja sovitaan toimitusajankohta ennen lähetyksen tuomista perille. Tarvittaessa myös Posti Express-paketti Aamuksi 09 -kuljetus hintaan 28,50 eur sis. ALV 24 %, jolloin lähetys tuodaan varhain aamulla klo 9 mennessä suoraan perille.

 

Nouto omasta postista (Postipaketti)

Nouto omasta Postista

- Lähetys noudettavissa omasta Postista lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella.
- Oletustoimitusvaihtoehto, ellei asiakas muuta valitse.
- Saapumisilmoitus toimitetaan tekstiviestinä tai sähköpostitse. Jos matkapuhelinnumeroa ei ole saatavilla, toimitetaan saapumisilmoitus kirjeenä.
- Seuraa lähetyksen kulkua lähetystunnuksella. Jos et saa saapumisilmoitusta, lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella.
- Perillä pääsääntöisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 16.00 mennessä.
- Lähetystä säilytetään 7 vuorokautta. Noutamattomasta lähetyksestä Posti veloittaa kolminkertaiset postikulut (lähetys, palautus, uudelleenlähetys).
- Jos olette tehneet Postin kanssa erillisen sopimuksen tai käytössänne on ns. erikoispostinumero (esim. 00014, 20014 jne.), voi palvelu erota edellä kuvatusta.
- Jos teillä on voimassa Postin "Paketin ohjaus" / "Oma Noutopiste" -palvelu, Posti toimittaa paketin kyseiseen noutopaikkaan, joka voi olla eri kuin lähin Posti.

• Merkkejä alle 500 kpl = 8,45 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 500–999 kpl = 10,95 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 1000– kpl = 12,95 € (sis. ALV 24 %)

Lisätietoja toimitustavasta Postilta.

Nouto valitsemastasi postista (Postipaketti)

Nouto valitsemastasi Postista

- Lähetys noudettavissa valitsemastasi Postista lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella.
- Tarkista, että matkapuhelinnumero on oikein! Saapumisilmoitus toimitetaan tekstiviestinä.
- Seuraa lähetyksen kulkua lähetystunnuksella. Jos et saa saapumisilmoitusta, lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella.
- Perillä pääsääntöisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 16.00 mennessä.
- Lähetystä säilytetään 7 vuorokautta. Noutamattomasta lähetyksestä Posti veloittaa kolminkertaiset postikulut (lähetys, palautus, uudelleenlähetys).

• Merkkejä alle 500 kpl = 8,45 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 500–999 kpl = 10,95 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 1000– kpl = 12,95 € (sis. ALV 24 %)

Lisätietoja toimitustavasta Postilta.

Kuljetus perille asti (Posti Express-paketti)

Postin perille toimitus

- Oletuksena toimitetaan perille asti tavallisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 08.00–14.00 välillä.
- Hyvä ja luotettava valinta aikakriittisille lähetyksille.
- Seuraa lähetyksen kulkua lähetystunnuksella. Mikäli et ole paikalla lähetystä tuodessa, voi lähetyksen noutaa lähimmästä Postista lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella.
- Jos et ole paikalla, lähetystä säilytetään 7 vuorokautta. Noutamattomasta lähetyksestä Posti veloittaa kolminkertaiset postikulut (lähetys, palautus, uudelleenlähetys).
- Jos olette tehneet Postin kanssa erillisen sopimuksen tai käytössänne on postilokero tai ns. erikoispostinumero (esim. 00014, 20014 jne.), voi palvelu erota edellä kuvatusta.

• Merkkejä alle 500 kpl = 11,95 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 500–999 kpl = 13,95 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 1000– kpl = 16,95 € (sis. ALV 24 %)

- Postin kotiinkuljetuksessa Posti sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen puhelimitse tai tekstiviestillä (Kotipaketti). 18,95 eur sis. ALV 24 %.

- Toimitus arkisin ennen klo 9 -vaihtoehdossa lähetys tuodaan vastaanottajalle varhain aamulla klo 9 mennessä. Palvelualue kattaa isoimmat kaupunki- ja taajama-alueet. Posti ei sovi vastaanottajan kanssa erikseen toimitusaikaa. 28,50 eur sis. ALV 24 %.

Lisätietoja toimitustavoista Postilta.

Nouto Postin automaatista (SmartPost)

Nouto Postin pakettiautomaatista

- Lähetys noudettavissa valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.
- Tarkista, että matkapuhelinnumero on oikein! Posti lähettää lokerokoodin tekstiviestinä.
- Vaivaton ja joustava, mutta joskus tavallista postipakettia hitaampi toimitustapa, joten ei kannata valita aikakriittisille lähetyksille. Ks. esimerkki, jossa toimitus automaattiin kesti 4 päivää lähettämisestä.
- Lähetystä säilytetään 7 vuorokautta. Noutamattomasta lähetyksestä Posti veloittaa kolminkertaiset postikulut (lähetys, palautus, uudelleenlähetys).
- Pakettiautomaattiin liittyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä laitteesta löytyvään numeroon.
- Soveltuu parhaiten pienille merkkitilauksille, sillä mikäli paketti ei mahdu pakettiautomaattiin, toimitetaan lähetys noudettavaksi valittua pakettiautomaattia lähinnä olevaan Postiin seuraavana työpäivänä.

• Merkkejä alle 500 kpl = 8,45 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 500–999 kpl = 10,95 € (sis. ALV 24 %)
• Merkkejä 1000– kpl = 12,95 € (sis. ALV 24 %)

Lisätietoja toimitustavasta Postilta.

Gallery

Frequently asked questions

Where are embroidered patches used?

Patches for overalls, i.e. sleeve patches, i.e. embroidered patches are a fun way to stand out from the crowd. In addition to student overalls, fabric patches are excellent advertising products for sports associations, organizations and companies. Our patches are inexpensive, durable and always impressive.


What would be a suitable size for a patch?

Generally, the larger the patch, the more impressive the end result.

We recommend a minimum size of 65 mm in diameter (size category 2.5') for round patches. The most common size for round patches is ca. 80 mm (size category 3'). Oftentimes, the largest patches have a diameter of 100 mm at the most.

The same size categories are common for patches of other shapes as well, i.e. 2.5–3.5. Indeed we do make patches in other sizes as well, but they are usually intended for a special purpose.


How does the ordering process progress in practice?

When we receive a request for a quote from a customer, we devise an offer based on the information presented in the request, and we discuss the details of the patch through e-mail.

Once the customer decides to order the patches, we make a visual sample of the patch and send it to the customer for approval (in cases where the order is for at least 50 patches). In this way, customers can be sure they receive the desired design on their patches before the production of the entire batch begins.

Once the batch has been produced, we deliver the patches to the customer in the agreed way, which is usually as parcel post (Itella Economy 16) within Finland's borders.


How quickly can you deliver my patches?

The quickest possible delivery time for your patches is just over a week from the time we confirm your order and all of the details pertaining to your patches have been agreed upon. We charge an additional fee for express deliveries, which are negotiated on a case-by-case basis and according to the delivery situation and schedule.

The normal total delivery time for orders is 3–5 weeks at the most depending on the delivery situation. Of course the schedule depends on how quickly we receive your approval of the sample we send.

The above-mentioned delivery periods are valid within the EU.


Are there any other fees added to the order in addition to the prices per patch on your pricelist?

No. You can calculate the price of your patches by multiplying the number of patches by the price we offer in our quote. Prices include the 24 % VAT valid in Finland.

Possible, actual delivery costs are added to the final price. We recommend using the inexpensive contract prices we have with the Itella postal services for deliveries within Finland.


Can you make a sample of our patch before we make a decision to order?

We make samples for all orders of at least 50 patches. We send a scanned sample of the design to you by e-mail for approval before producing the entire batch.

The greatest single cost of the patch order is namely the designing and production of the first patch and therefore the smallest order for which we will make a sample is 50 identical patches.


Quote

Request a quote and we'll be in touch!

Fill in the online form and click Send. Käymme täyttämänne tiedot huolella läpi ja saatte yksilöllisen tarjouksen sähköpostitse tavallisesti viimeistään heti seuraavana arkipäivänä.

You can add patches to your order from the Price Calculator page. Lisää ensin haluamasi merkit tarjouspyyntöön ja vasta sitten täytä yhteystiedot.


1) Patches

There are no patches for making a quote.

+ Add a patch to inquiry

2) Contact information

+

Create a user to manage quotes

Register

If you wish, you can create a user to save all information fields and review past quotes.

Send quote

Contact Us

Vinkki!

Suosittelemme aina sähköpostin käyttöä yhteydenottoon - se on halvin, helpoin ja nopein tapa. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin yleensä työpäivän aikana.

Turun Haalarimerkki Oy - Åbo Halarmärke Ab

Rauhankatu 6 A 47, FI-20100 TURKU

02 - 480 29010

BID: 2210617-2 (ALV rek.)


Mikko Jaakola

Myyntineuvottelija,
web-myynti

Ville Lehtilä

Markkinointijohtaja,
suunnittelu

Tuomas Lehtinen

Web-myynti